betaald parkeren den haag
Betaald parkeren geldt in het hele centrumgebied van Den Haag en buiten het centrum in gedeelten van de stadsdelen Scheveningen, Haagse Hout, Laak, Segbroek, Escamp en Loosduinen. In stadsdeel Leidschenveen/Ypenburg geldt betaald parkeren op werkdagen rond het winkelcentrum Ypenburg.

Parkeren op straat in Den Haag

In het centrum geldt betaald parkeren op :
parkeerautomaat den haag
• maa t/m zat van 09.00-24.00 uur*
• zondag van 13.00-24.00 uur
• uurtarief tot 18.00 uur € 2,60, tarief na 18.00 uur € 2,10.
* in een deel v.h. centrum geldt betaald parkeren op vrijdagavond en zaterdagavond tot 02.00 uur.

Parkeren tijdens feestdagen in Den Haag

Ook op alle feestdagen geldt betaald parkeren in Den Haag. Wel gratis kunt u parkeren vanaf 30 december 18.00 uur tot 1 januari 24.00 uur.

Betaling parkeergeld Den Haag

Betaling van parkeergeld kan alleen nog met de bankpas en in het toeristische deel van Scheveningen ook met credit card. Betaling met chipknip is niet meer mogelijk. U kunt in Den Haag ook betalen met smartphone, sms-bericht of telefoon. U betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd. De volgende mogelijkheden gelden in Den Haag :
belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren

Parkeren in Scheveningen

In het toeristische deel van Scheveningen geldt betaald parkeren op elke dag van de week in 2 tariefzones. In het toeristische deel van Scheveningen geldt beperkt parkeren, daarbuiten ook onbeperkt. Betaalmogelijkheden zijn Contant, Chip- en/of Creditcard. Tijden en tarieven van het betaald parkeren staan vermeld op alle parkeerautomaten. Lees meer.

Parkeren in andere stadsdelen Den Haag

Buiten bovengenoemde stadsdelen geldt ook in enkele gevallen betaald parkeren, vooral op drukke plaatsen zoals b.v. winkelcentra.
Het tarief varieert van € 1,70 tot € 2,20. Op de parkeerautomaten staat vermeld welk tarief van toepassing is, alsmede de betaaltijden.
• Stadsdeel Haagse hout : Het Kleine Loo
• Stadsdeel Escamp : gebied ziekenhuis Leyweg en winkelcentrum Leyweg
• Stadsdeel Loosduinen : De Savornin Lohmanplein en Loosduinse Hoofdstraat
• Stadsdeel Laak : ged. Van Musschenbroekstraat, ged. J.v.d.Heijdenstraat, ged. Rijswijkseweg, ged. Waldorpstraat, Maanweg, Saturnusstraat, Noorderkroonstraat