den haag
De Haagse binnenstad is bekend om haar grote diversiteit aan winkels en vele antiekwinkels en kunstgalerijen. De winkels in de binnenstad van Den Haag zijn alle dagen van de week geopend. Lees meer over winkelopeningstijden.

Winkelen in Haagse Binnenstad

winkels den haag
In de Hoogstraat, Molenstraat, Noordeinde en De Plaats treft u de haute couture, exclusieve schoenenwinkels en sieradenpoetieken aan. De Spuistraat en Grote Marktstraat bieden de warenhuizen als de Bijenkorf, Vroom en Dreesman en C en A. In de omgeving Noordeinde, de Denneweg en Frederikstraat zijn veel boek-, antiek- en kunstwinkels. Frederik Hendriklaan, een van de mooiste winkelstraten, biedt veel op het gebied van kleding en meubilair.

Haagse Passage, stadsdeel centrum

centrum den haag
De Haagse Passdge is het oudste winkelcentrum van Nederland. Het is overdekt, heeft een prachtige architectuur en huisvest verschillende luxe speciaalzaken. De Passage is gelegen in het hart van Den Haag tussen de Spuistraat, Hofweg en Buitenhof. Parkeren op straat is hier vrijwel niet mogelijk. Op loopafstand liggen de parkeergarages Noordeinde en Stadhuis.

Palace Promenade, stadsdeel Scheveningen

scheveningen den haag
In het overdekte winkelcentrum Palace Promenade kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen als voor badkamermeubelen, kleding, schoenen, woninginrichting, delicatessen, soeveniers en cadeaus. In het badseizoen (april-october) is het winkelcentrum alle dagen van de week tot 22.00 uur geopend. Hier geldt alleen betaald parkeren, en wel in de parkeergarages Kurhaus , Nieuwe Parklaan, Scheveningen-Bad en parkeerterrein het Zwarte Pad en op de boulevard (Strandweg).

Winkelcentrum Megastores, stadsdeel Laak

megastores laak
Achter het station Den Haag Holland Spoor ligt het winkelcentrum de Megastores (Van der Kunstraat 123 - 2521 BR Den Haag) met supermarkten, drogisterijen, winkels met huishoudelijke artikelen, speelgoed en elektronica, woonspeciaalzaken en keukenzaken. De Megastores heeft een parkeergarage, die alleen geopend tijdens winkelopeningstijden en sluit 30 min na de sluiting van de winkels (€1,00 per uur). Lees meer over parkeren.

Winkelcentrum Leyweg, stadsdeel Escamp

winkelcentrum
In het overdekte winkelcentrum de Leyweg kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook voor kleding, meubilair, boeken, cd's etc. De Leyweg heeft 2 parkeergarages, ingangen Melis Stokelaan en de Hengelolaan. Het tarief is € 1,50 voor de eerste 3 uur, daarna € 1,50 per uur. Openingstijden maa t/m zat 08.00-20.30/21.30 uur. Op koopzondagen is parkeren gratis.

Wil je goedkoop parkeren in Den Haag?

wist je dat je goedkoper kunt parkeren in den haag
Bij ParkBee parkeergarages parkeer je vanaf slechts €1,50 per uur en vaak maar €10 per 24-uur.
Parkbee maakt parkeergarages van bedrijven toegankelijk om te parkeren.
Op het moment dat een bedrijf geen gebruik maak van de parkeergarage staat deze vaak leeg.
Daar is nu een oplossing voor. Met een app van Parkmobile kun je parkeren in deze Parkbee parkeergarages.
Je opent met de app de parkeergarage en parkeren is er vaak wel 50% goedkoper dan in de buurt!
Hoe werkt het?
1) Schrijf je bij ParkBee in
2) Je kunt daarna de gratis app hier downloaden .

Chinatown, stadsdeel centrum

chinatown
In Chinatown, gelegen rond de Wagenstraat, Gedempte Burgwal en Gedempte Gracht vindt u talloze toko´s, Chinese restaurants, eethuisjes, kleine Chinese supermarkten, winkeltjes met prachtige Chinese zijden kleding, Chinees porselein en antiek. Wilt u in de buurt parkeren, dan bent u het beste uit met : De Bijenkorf , Markthof , Spui Centre , Stadhuis en Veerkaden

Haagse Mart, stadsdeel Centrum, wijk Transvaal

haagse markt
De Haagse Mart is een van de grootste openluchtmarkten van Europa. De markt wordt overdags op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag gehouden. De markt heeft een uitgebreid aanbod aan producten.