parkeren P+R hoornwijck den haag
P+R den haag
P+R Transferium Hoornwijck is gelegen aan de rijksweg A4 ten hoogte van Rijswijk. U kunt vanaf hier verder reizen met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag en op zondag ook naar het strand van Scheveningen.

P+R Hoornwijck - bereikbaarheid

Op de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk. De afstand van P+R Hoornwijck naar de tramhalte Laan van ’s Gravenmade waar de Binnenstad Express stopt is 260 meter. In de garage is plaats voor 444 auto’s. Elke 10 minuten rijdt tram 15 in ongeveer 13 minuten naar Den Haag centrum.
goedkope parkeergarage den haag centraal

Openbaar vervoer P+R Hoornwijck

• Tram 15 (Binnenstad Express) rijdt elke 13 minuten naar het centrum van Den Haag.
• Tram 5 (Strand Expres) rijdt in de periode begin mei t/m eind augustus alleen op zondag naar Scheveningen (reistijd 30 min). transferium hoornwijck  den haag

Tarieven P+R HOORNWIJCK

Parkeren + een dagkaart voor het openbaar vervoer voor 4 personen kost :
  • maandag t/m vrijdag 00:00 - 07:00 uur: € 2,00
  • maandag t/m vrijdag 07:00 - 17:00 uur: € 4,00
  • maandag t/m vrijdag 17:00 - 24:00 uur: € 2,00
  • zaterdag en zondag 00:00 - 24:00 uur: € 2,00

Hoe werkt P+R Hoornwijck?

1 Rijd de P+R Hoornwijck in. Hier krijg je een inrijkaart.
2 Ga met je inrijkaart naar de parkeerautomaat. In de automaat kies je voor parkeren + tramkaart. Na het betalen van € 2,- of € 4,- krijg je een uitrijkaart en een tramkaart uit de automaat. De tramkaart is de HTM Dagkaart, geldig voor 4 personen.
3 Reis naar de bestemming van je keuze. Je kan de hele dag onbeperkt in- en uitstappen.
4 Zorg ervoor dat je nog dezelfde dag terugreist en je auto weer ophaalt.

De regels

De dagkaart is onbeperkt in heel Den Haag geldig op alle HTM-lijnen (u hoeft uw vervoersbewijs niet in- of uit te checken in de tram). De 5e persoon betaalt het normale reistarief. Het kaartje uit de parkeerautomaat van P+R Hoornwijck is dus tevens uw vervoerbewijs voor 4 personen. De Dagkaart is geldig tot het einde van de normale dienstregeling van die dag. Dus je kan de laatste tram 15 richting Nootdorp terugnemen. Deze vertrekt rond 24:00 uur uit het centrum van Den Haag.

Adres P+R Hoornwijck Den Haag

Per 4 jan 2016 is het adres van P+R Hoornwijck gewijzigd in
Laan van Zuid Hoorn 38
2289 DE Rijswijk ZH

Plattegrond

Tram 15 Centraal Station - tram 15 Nootdorp

Uitstappen halte Den Haag Kalvermarkt-Stadhuis voor o.a. het Binnenhof, het Plein en winkelstraat. Terugweg instappen bij dezelfde halte en zijde waar je bent uitgestapt (Tram 15 richting Nootdorp) en uitstappen halte Laan van 's Gravemade.