parkeren den haag
Parkeren in Den Haag? Den Haag biedt veel: een historisch stadscentrum, een groot cultuuraanbod, goed om te shoppen en natuurlijk Scheveningen aan zee. Gaat u Den Haag bezoeken dan hebben wij voor u infomatie waar u kunt parkeren.

Tip van de redactie: De goedkoopste parkeergarages in Den Haag

Aanrader
parkeergarage den haag centrum
In Den Haag kun je zéér goedkoop parkeren in ParkBee parkeergarages.
Je parkeert al vanaf € 2,- per uur en € 10,- per dag.
Bekijk deze goedkope parkeergarages in Den Haag ...

Betaald parkeren Den Haag Centrum en Scheveningen

straatparkeren den haag
In het grootste deel van het centrum van Den Haag en Scheveningen geldt betaald parkeren alle dagen van de week. De tarieven zijn redelijk, na 18.00 uur geldt zelfs een verlaagd tarief in het centrum van Den Haag. Meer over betaald parkeren in Den Haag en Scheveningen.

Parkeergarages Den Haag

parkeergarages den haag
Het centrum heeft diverse parkeergarages met redelijke tarieven. Volg het verkeerscirculatiesysteem en u komt in het centrum gemakkelijk op de plaats van uw bestemming. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer goedkope parkeergarages waar u met een app opuw telefoon kunt betalen.
Bekijk de parkeergarages in Den Haag

P+R Transferia Den Haag

transferia den haag
Goedkoop zijn de twee P+R's, beiden gelegen aan de A-4 : Transferium 't Schouw en P+R Hoornwijck . Snel openbaar vervoer naar Den Haag en Scheveningen is beschikbaar. Ook op het parkeerterrein NS P+R Mariahove aan de rand van Den Haag kunt u gratis parkeren en met het OV naar het centrum.
Bekijk alle P+R locaties in Den Haag