parkeerzones den haag
Den Haag kent verschillende parkeerzones. De parkeertarieven en de parkeertijden verschillen per stadsdeel en per zone. In sommige stadsdelen is parkeren nog geheel gratis! Op deze pagina geven we u meer informatie over de verschillende parkeerzones in Den Haag.

Plattegrond parkeerzones den haag

In de plattegrond kunt u de zones en parkeergarages vinden. De groene parkeergarages zijn goedkope parkeergarages waar u met een app dient te betalen.
aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 10,-

parkeergarage helicon
                          den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Helicon ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 10 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...


goedkoop parkeren
In ruim 25 parkeergarages in Den Haag kun je nu goedkoop parkeren via ParkBee. Het zijn parkeergarages van oa bedrijven en hotels. Wel even reserveren want het kan druk zijn..

Den Haag Centrum

parkeren den haag centrum
Parkeren in Den Haag Centrum? De duurste parkeerzone van Den Haag.
Helaas is gratis parkeren niet mogelijk. Overal in het centrum van Den Haag geldt betaald parkeren. Op sommige plekken betaal je per uur. Op andere plekken is alleen een dure dagkaart beschikbaar.

Haagse Hout

parkeren den haag haagsehout
Rondom het Haagse Bos is betaald parkeren ingevoerd. Toch zijn er vweel goedkope parkeergarages te vinden. Bent u bereid een stukje te lopen dan kunt noordelijker zelfs nog gratis parkeren.

Segbroek

parkeren den haag segbroek
Aan de westkant van den Haag ligt Segbroek. Hier geldt betaald parkeren. Wel een stuk goedkoper dan het centrum en Scheveningen!

Kijkduin

parkeren den haag kijkduin
Kijkduin is opkomend. De boulevard is helemaal vernieuwd. Het strand is er leuk en nog niet zo overspoeld als Scheveningen. En parkeren gaat er een stuk makkelijker!

Scheveningen

parkeren den haag scheveningen
Scheveningen is een van de duurste plekken om te parkeren. Het was de laatste jaren vaak in het nieuws omdat er alleen een hele dure dagkaart gekocht kan worden. Toch zijn er plekken waar u goedkoop kunt parkeren.

Leidschenveen Ypenburg

parkeren den haag leidschenveen
In Leidschenveen Ypenburg is de parkeerdruk laag. Niet zo druk dus. Er is een betaald parkeerzone. Vooral rondom het station zijn veel parkeerplekken die mensen gebruiken om verder te reizen met het openbaar vervoer.

Escamp

parkeren den haag escamp
Escamp ligt aan de zuidkant van DenHaag. Bekend is winkelcentrum Leyweg. Rondom het winkelcentrum geldt betaald parkeren.

Laak

parkeren den haag laak
Ook het stadsdeel Laak dient tegenwoordig te geloven aan betaald parkeren. Er zijn vooral plekken op straat. Weinig parkeergarages in de buurt.

Loosduinen

parkeren den haag loosduinen
De parkeerdruk in Loosduinen is nog niet zo hoog. U parkeert er veelal nog gratis. En het mooie is dat er veel plekken op straat te vinden zijn. Met name richting het strand kan het drukker worden.

Parkeerzones Den Haag

Parkeergarages in de buurt: