Den haag heeft vele bezienswaardigheden. Toeristen komen van heinde en ver om deze mooie bezienswaardigheden te zien. Hieronder enkele bekende bezienswaardigheden. Gebruik de zoekbox om meer informatie te krijgen.

Bezienswaardigheden Den Haag

Parkeren rondom de toeristische trekpleisters is vaak lastig. Wij verzamelden de beste parkeertips per attractie.

Parkeren rondom het Binnenhof

parkeren binnenhof den haag Het Binnenhof is het politieke centrum van Nederland. Het herbergt het parlement (Staten-Generaal), de Eerste en Tweede Kamer, en kantoren van de ministers en de premier. Het Binnenhof omvat oa de Ridderzaal en is gelegen aan de hofvijver.
Lees meer over parkeren rondom het binnenhof

Parkeren rondom het buitenhof

parkeren buitenhof den haag Het Buitenhof is een plein is in het centrum van Den Haag, gelegen tussen het Binnenhof en het Mauritshuis. Aan de oostkant van het Buitenhof bevinden zich de Koninklijke Stallen, waar de paarden en koetsen van het Koninklijk Huis worden gehouden.
Lees meer over parkeren rondom het buitenhof
aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 10,-

parkeergarage helicon
                          den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Helicon ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 10 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...


goedkoop parkeren
In ruim 25 parkeergarages in Den Haag kun je nu goedkoop parkeren via ParkBee. Het zijn parkeergarages van oa bedrijven en hotels. Wel even reserveren want het kan druk zijn..

Parkeren rondom het malieveld

parkeren malieveld den haag Het Malieveld is een groot grasveld in Den Haag. Het Malieveld wordt gebruikt voor militaire parades, kermissen, de Pasar Malam en popconcerten. Het veld is vaak het toneel van grote bijeenkomsten en manifestaties, variërend van politieke demonstraties tot culturele evenementen
Lees meer over parkeren rondom het malieveld

Parkeren rondom het zuiderpark

parkeren zuiderpark den haag Het Zuiderpark is een van de grootste parken in Den Haag en beslaat een oppervlakte van ongeveer 130 hectare. Het park ligt in het zuidelijke deel van Den Haag. Het Zuiderpark is de locatie voor verschillende evenementen en festivals gedurende het jaar.
Lees meer over parkeren rondom het zuiderpark

Parkeren rondom noordeinde

parkeren noordeinde den haag Het Noordeinde is de meest nationale en internationale straat van Den Haag. U vindt hier ook Paleis Noordeinde, het werkpaleis van de koningin. Noordeinde is ook een geliefde winkelstraat, niet veraf van het overdekte winkelcentrum de Haagse Passage. Er zijn diverse galerieën en internationale restaurants.
Lees meer over parkeren rondom noordeinde

Shoppen in Den haag

De Haagse binnenstad is bekend om haar grote diversiteit aan winkels en vele antiekwinkels en kunstgalerijen. De winkels in de binnenstad van Den Haag zijn alle dagen van de week geopend. Meer op shoppen in Den Haag

Winkelopeningstijden

Wanneer zijn de winkels geopend?
Lees verder op shoppen in Den Haag