betaald parkeren den haag
Betaald parkeren geldt op straat in het hele centrum gebied van Den Haag en buiten het centrum in gedeelten van de stadsdelen Scheveningen, Haagse Hout, Laak, Segbroek, Escamp en Loosduinen. In stadsdeel Leidschenveen/Ypenburg geldt betaald parkeren op werkdagen rond het winkelcentrum Ypenburg.

TIP: Goedkoop Parkeren in ParkBee parkeergarages in Den Haag

goedkoop parkeren den haag
  1. Parkeergarages op verschillende plekken in Den Haag.
  2. Vooraf te reserveren
  3. Al vanaf € 2,- per uur

Parkeren op straat in Den Haag

In het centrum geldt betaald parkeren op :
parkeerautomaat den haag
• maa t/m zat van 09.00-24.00 uur*
• zon- en feestdagen van 13.00-24.00 uur
• uurtarief tot 18.00 uur € 2,70, na 18.00 uur € 2,15.
* in een deel v.h. centrum geldt betaald parkeren op vrijdagavond en zaterdagavond tot 02.00 uur. Het betreft de straten Hooigracht, Houtweg, Kazernestraat, L.Couperusplein, Laan van Roos en Doorn, Mautitskade, Nieuwe Schoolstraat en Willemstraat.

Parkeren tijdens feestdagen in Den Haag

Ook op alle feestdagen geldt betaald parkeren in Den Haag. Dit geldt dus op Nieuwjaarsdag , Goede Vrijdag , 1e en 2e paasdag , Koningsdag , Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag , 1e en 2e pinksterdag en 1e en 2e kerstdag .

Betaling parkeergeld Den Haag

Betaling van parkeergeld kan alleen nog met de bankpas en met credit card. Betaling met chipknip is niet meer mogelijk.
Ook betalen met de mobiele telefoon zoals met Parkmobile is mogelijk. U kunt in Den Haag ook betalen met smartphone, sms-bericht of telefoon. U betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd. De volgende mogelijkheden gelden :
belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren

Parkeren in Scheveningen

Lees meer over parkeren in Scheveningen

Parkeren Scheveningen

In de gehele kuststrook plus de Vissershavenstraat en een deel v. Vissershavenweg (Havenkwartier) geldt betaald en beperkt parkeren op maa t/m zon van 10.00-24.00 uur en tevens op zaterdag en zondag van 00.00-02.00 uur. Wel onbeperkt kunt u parkeren op het parkeerterrein Zwarte Pad. Het parkeertarief is hier het hoogste van de stad.
In de rest van Scheveningen (Havenkwartier, Geuzenkwartier en Statenkwartier) kunt u onbeperkt parkeren op maa t/m zon van 13.00-24.00 uur. Lees meer over parkeren in Scheveningen

Parkeren in andere stadsdelen Den Haag

Buiten bovengenoemde stadsdelen geldt ook in enkele gevallen betaald parkeren, vooral op drukke plaatsen zoals b.v. winkelcentra.
De parkeerautomaten geven het parkeertarief aan, alsmede de betaaltijden.
• Schilderswijk : op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00-24.00 uur en op dinsdag, donderdag en zondag van 18.00-24.00 uur.
• Archipelbuurt : in de Surinamestraat en Paramaribostraat op maa t/m zat van 09.00-24.00 uur en op zon- en feestdagen van 13.00-24.00 uur.
• Stadsdeel Escamp : bij het ziekenhuis Leyenburg, omgeving winkelcentrum Leyweg, in Rustenburg en Oostbroek en in het gebied Mient tot Volendamlaan.
• Stadsdeel Loosduinen : Loosduinse Hoofdstraat en op een deel van het De Savornin Lohmanplein.
• Stadsdeel Segbroek : in de Bloemenbuurt, Heesterbuurt-Noord, Mient tot Volendamlaan, Regentessekwartier en Valkenboskwartier.
• Stadsdeel Haagse Hout : betaald parkeren in Benoordenhout en Bezuidenhout.