parkeren binnenhof den haag Parkeren op straat bij het Binnenhof Den Haag, al eeuwenlang het centrum van de Nederlandse politiek, is vrijwel niet mogelijk. In dit gebied is namelijk de parkeercapaciteit erg schaars. Toch zijn er goedkope parkeerplekken in de buurt van het binnenhof!

Over het Binnenhof

Het Binnenhof is het politieke centrum van Nederland. Het herbergt het parlement (Staten-Generaal), de Eerste en Tweede Kamer, en kantoren van de ministers en de premier. Het Binnenhof omvat oa de Ridderzaal en is gelegen aan de hofvijver. Bezoekers kunnen rondom het binnenhof wandelen, de Ridderzaal bekijken en genieten van de historische sfeer.

Parkeren op straat rondom het binnenhof

Parkeren op straat rondom het binnenhof is lastig. Er is weinig plek te vinden en de tarieven zijn erg hoog.
aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 10,-

parkeergarage helicon
                          den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Helicon ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 10 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...


goedkoop parkeren
In ruim 25 parkeergarages in Den Haag kun je nu goedkoop parkeren via ParkBee. Het zijn parkeergarages van oa bedrijven en hotels. Wel even reserveren want het kan druk zijn..

Parkeergarages Binnenhof Den Haag

Rondom het binnenhof liggen diverse parkeergarages.

Plattegrond Parkeren rondom het Binnenhof

Parkeergarage Interparking Museumkwartier

Tarief € 15,- per dag! (of € 4,40 per uur)
Parkeergarage Museumkwartier ligt te midden van het historische Museumkwartier in Den Haag. Vanuit de parkeergarage loop je zo naar de culturele highlights van Den Haag zoals het Escher in het Paleis, het Mauritshuis, de Koninklijke Schouwburg en het Binnenhof.
Deze parkeergarage heeft een speciale dagaanbieding.

Parkeergarage ParkBee Staybridge Suites

Tarief € 5,- per uur
Op de Hoge Nieuwstraat in Den Haag Centrum, ligt deze goedkope parkeergarage. Vlakbij het Mauritshuis. Je parkeert hier in de parkeergarage van het Staybridge Suites hotel. Super!

Parkeergarage Q-Park Muzenplein

Tarief € 5,- per uur
goedkoop parkeren
Parkeergarage Q-Park Muzenplein ligt centraal tussen de Ridderzaal, Malieveld en Grote Markt. Zeer geschikt voor het winkelen in het centrum van Den Haag.
Parkeertarieven zijn hoog, maar als u van te voren een fiets ov ov-kaartje reserveert zijn de tarieven ineens zeer aantrekkelijk!

Parkeergarage Q-Park Noordeinde

Tarief € 3,60 tot € 7,20 per uur
Q-Park parkeergarage Noordeinde ligt dichtbij het Paleis Noord-einde, op loopafstand van de Ridderzaal en het winkelgebied de Haagse Passage. Q-Park Noordeinde is een kleine parkeergarage met een capaciteit van slechts 98 parkeerplaatsen.
Parkeertarieven zijn hoog.

Parkeergarage ParkBee Novotel

Tarief € 3,25 per uur
Goedkoop parkeren kan bij het Novotel Hotel in Den haag Centrum. Zéér centraal gelegen vlakbij het Buitenhof en Binnenhof