prinsjesdag den haag

Prinsjesdag wordt traditioneel gehouden op de derde dinsdag in september. Het evenement trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers.

Verkeers- en parkeermaatregelen Prinsjesdag

Een aantal wegen in het centrum, worden op ´s maandags al (gedeeltelijk) afgesloten voor verkeer. Vanaf maandagochtend vroeg geldt al een verkeersverbod op het Lange Voorhout. Ook het winkelgebied (Heulstraat en Noordeinde) is dan beperkt toegankelijk. Op de dinsdag geldt van 06.00-16.00 uur een parkeerverbod voor een aantal straten in de omgeving van het Binnenhof.

aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 10,-

parkeergarage helicon
                          den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Helicon ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 10 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...


goedkoop parkeren
In ruim 25 parkeergarages in Den Haag kun je nu goedkoop parkeren via ParkBee. Het zijn parkeergarages van oa bedrijven en hotels. Wel even reserveren want het kan druk zijn..

Rijroute Gouden Koets

Locaties zijn Korte Vijverberg hoek Lange Vijverberg, Kneuterdijk hoek Lange Vijverberg, Kneuterdijk hoek Heulstraat, Noordeinde hoek Heulstraat, Noordeinde / Paleisstraat, Lange Voorhout hoek Parkstraat, Lange Voorhout ter hoogte van de Kleine Kazernestraat, Lange Voorhout naar de Vos in Tuinstraat, Lange Voorhout ter hoogte van de tribunes en Lange Voorhout hoek Toernooiveld. In deze route worden op diverse plaatsen oversteekplaatsen gemaakt voor het publiek Deze worden zo lang mogelijk open gehouden om de doorloop goed te effectueren.

Parkeergarages Prinsjesdag

den haag
Wilt u gebruik maken van een parkeergarage, wees er dan wel vroeg bij. Het centrum van Den Haag heeft diverse parkeergarages waarvan de meeste 24/7 geopend zijn. Een aantal parkeergarages zijn zéér goedkoop. Het zijn vaak parkeergarages van bedrijven of hotels die zijn opengesteld. Als u even van te voren reserveert bent u verzekerd van een plekje. Sommige andere parkeergarages bieden goedkope dagacties.
Bekijk de parkeergarages in Den Haag.