P+R Transferium parkeren den haag
Gaat u naar het centrum van Den Haag of naar Scheveningen? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren op 1 van de Park en Ride-terreinen in of vlakbij Den Haag. Op het Park en Ride (P+R)-terrein parkeert u uw auto tegen een laag tarief. Vervolgens kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer om van het parkeerterrein naar uw bestemming te reizen.

Aanrader: Goedkope parkeergarages in Den Haag

goedkoop parkeren den haag

In Den Haag zijn er een aantal zéér goedkope parkeergarages waar je al parkeert vanaf € 2,- per uur!
Je kunt er nu ook van te voren een plekje reserveren, handig!

Bekijk de goedkope ParkBee parkeergarages

Alle P+R Locaties in Den Haag

Op onderstaande kaart vindt u alle P+R locaties rondom Den Haag. Klik op een locatie voor meer informatie.

P+R Parkeren Den Haag

P+R Hoornwijck

P+R Transferium Hoornwijck is gelegen aan de rijksweg A4 ten hoogte van Rijswijk. U kunt vanaf hier verder reizen met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag en op zondag ook naar het strand van Scheveningen. Adres: Laan van Hoornwijck 55 - 2289 DG Rijswijk.
Meer over P+R Hoornwijck

P+R ’t Schouw

Transferium ’t Schouw is gelegen aan de rijksweg A4, te bereiken via afslag 8. De transferium is 24/7 open en het parkeren is hier gratis. Adres: P+R ’t Schouw - Plesmanlaan 102 - 2332 CB Leiden.
U kunt u om de 10 min met de bus naar Den Haag (reistijd 30 min) en ook om de 10 min naar Leiden.
Meer over P+R 't Schouw Leiden

P+R De Uithof

Gratis kunt u parkeren op het parkeerterrein van sportcentrum De Uithof. Met RandstadRail 4 reist u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Adres: P+R De Uithof - Jaap Edenweg 10 - 2544 NL Den Haag. Via de naastgelegen eindhalte van Randstadrail 4 reist u in 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Meer over P+R De Uithof

P+R station Ypenburg

P+R Station Ypenburg is gelegen direct naast de snelweg A12. Op P+R Station Ypenburg kunt u gratis parkeren. Met de trein kunt u in 8 minuten vnaar Den Haag Centraal Station. Adres: P+R Station Ypenburg - Prinses Maximaplein - Den Haag.
Meer over P+R Station Ypenburg

P+R Station Laan van Nieuw Oost-Indië

Voor het parkeren op het Q-Park P+R-terrein van station Laan van Nieuw Oost-Indië (mariahoeven) moet u betalen. Reist u met uw OV-chipkaart met de trein dan ontvangt u korting op het maximale dagtarief.
Vanaf het treinstation kunt u met de trein of RanstadRail binnen 5 minuten naar het centrum van Den Haag reizen. Bus 23 rijdt vanaf de Laan van Nieuw Oost-Indië in ongeveer 20 minuten naar Scheveningen.
Adres : P+R Station Laan van Nieuw Oost-Indië - Van Alphenstraat 102 - 2274 NE Voorburg.
Meer over P+R Laan van Nw Oost Indie