P+R Transferium parkeren den haag
P+R Den Haag
Gaat u naar het centrum van Den Haag of naar Scheveningen? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren op 1 van de Park en Ride-terreinen in of vlakbij Den Haag. Op het Park en Ride (P+R)-terrein parkeert u uw auto tegen een laag tarief. Vervolgens kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer om van het parkeerterrein naar uw bestemming te reizen.

Super deal: Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Reserveer online een parkeerplek vanaf € 10,- per dag
goedkoop parkeren den haag centrum
parkeergarage museumkwartier den haag
Parkeer slim bij parkeergarage Museumkwartier en bespaar tot wel 50% op je parkeerkosten als je vooraf online reserveert.
Gemakkelijk bereikbaar en comfortabele parkeergarage in hartje Den Haag.

Alle P+R Locaties in Den Haag

Op onderstaande kaart vindt u alle P+R locaties rondom Den Haag. Klik op een locatie voor meer informatie.

P+R Hoornwijck Den Haag

P+R Transferium hoornwijck den haag
P+R Transferium Hoornwijck is gelegen aan de rijksweg A4 ten hoogte van Rijswijk. U kunt vanaf hier verder reizen met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag. Elke 10 tot 15 minuten gaat er een tram.
Deze P+R is ruim en is 24 uur per dag open.

P+R De Uithof Den Haag

P+R Transferium Uithof den haag
Gratis kunt u parkeren op het parkeerterrein van sportcentrum De Uithof. Met RandstadRail 4 reist u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Adres: P+R De Uithof - Jaap Edenweg 10 - 2544 NL Den Haag. Via de naastgelegen eindhalte van Randstadrail 4 reist u in 15 minuten naar het centrum van Den Haag.

P+R station Ypenburg

P+R Transferium ypenurg den haag
P+R Station Ypenburg is gelegen direct naast de snelweg A12. Op P+R Station Ypenburg kunt u gratis parkeren bij het Prinses Maximaplein. Met de trein kunt u in 8 minuten vnaar Den Haag Centraal Station. A

P+R Station Laan van Nieuw Oost-Indië

P+R  station laan van noi den haag
Voor het parkeren op het Q-Park P+R-terrein van station Laan van Nieuw Oost-Indië (mariahoeven) moet u betalen. Reist u met uw OV-chipkaart met de trein dan ontvangt u korting op het maximale dagtarief.
Vanaf het treinstation kunt u met de trein of RanstadRail binnen 5 minuten naar het centrum van Den Haag reizen. Bus 23 rijdt vanaf de Laan van Nieuw Oost-Indië in ongeveer 20 minuten naar Scheveningen.

Meer over P+R Laan van Nw Oost Indie

In de Gemeente Den Haag is het mogelijk te parkeren en dan te betalen met uw mobiele telefoon. Dit heeft als voordeel dat u dan de exacte parkeertijd betaalt. Er zijn diverse aanbieders.

Tip van onze redactie: Dé nieuwe gratis Gaiyo app waarmee je parkeert

Er is een nieuwe parkeerapp in Den Haag.
Bij deze app betaal je géén transactiekosten en géén abonnementskosten zoals bij de bekende parkeerapps.
Bij Gaiyo betaal je alleen de parkeertijd.