P+R Transferium parkeren den haag
Gaat u naar het centrum van Den Haag of naar Scheveningen? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren op 1 van de Park en Ride-terreinen in of vlakbij Den Haag. Op het Park en Ride (P+R)-terrein parkeert u uw auto tegen een laag tarief. Vervolgens kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer om van het parkeerterrein naar uw bestemming te reizen.

Tip van de redactie: Goedkoop parkeren Den Haag!

goedkoop parkeren den haag
Bij ParkBee locaties in Den Haag kun je goedkoop en gemakkelijk via de Parkmobile app parkeren. Dit scheelt soms wel meer dan 50%!
Hoe werkt het?
1) Zoek hier naar een parkeergarage .
2) Word gratis klant van Parkmobile .

Alle P+R Locaties in Den Haag

Op onderstaande kaart vindt u alle P+R locaties rondom Den Haag. Klik op een locatie voor meer informatie.

P+R Parkeren Den Haag

P+R Hoornwijck

P+R Transferium Hoornwijck is gelegen aan de rijksweg A4 ten hoogte van Rijswijk. U kunt vanaf hier verder reizen met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag en op zondag ook naar het strand van Scheveningen. Adres: Laan van Hoornwijck 55 - 2289 DG Rijswijk.
Meer over P+R Hoornwijck

P+R ’t Schouw

Transferium ’t Schouw is gelegen aan de rijksweg A4, te bereiken via afslag 8. De transferium is 24/7 open en het parkeren is hier gratis. Adres: P+R ’t Schouw - Plesmanlaan 102 - 2332 CB Leiden.
U kunt u om de 10 min met de bus naar Den Haag (reistijd 30 min) en ook om de 10 min naar Leiden.
Meer over P+R 't Schouw Leiden

P+R De Uithof

Gratis kunt u parkeren op het parkeerterrein van sportcentrum De Uithof. Met RandstadRail 4 reist u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Adres: P+R De Uithof - Jaap Edenweg 10 - 2544 NL Den Haag. Via de naastgelegen eindhalte van Randstadrail 4 reist u in 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Meer over P+R De Uithof

P+R station Ypenburg

P+R Station Ypenburg is gelegen direct naast de snelweg A12. Op P+R Station Ypenburg kunt u gratis parkeren. Met de trein kunt u in 8 minuten vnaar Den Haag Centraal Station. Adres: P+R Station Ypenburg - Prinses Maximaplein - Den Haag.
Meer over P+R Station Ypenburg

P+R Station Laan van Nieuw Oost-Indië

Voor het parkeren op het Q-Park P+R-terrein van station Laan van Nieuw Oost-Indië (mariahoeven) moet u betalen. Reist u met uw OV-chipkaart met de trein dan ontvangt u korting op het maximale dagtarief.
Vanaf het treinstation kunt u met de trein of RanstadRail binnen 5 minuten naar het centrum van Den Haag reizen. Bus 23 rijdt vanaf de Laan van Nieuw Oost-Indië in ongeveer 20 minuten naar Scheveningen.
Adres : P+R Station Laan van Nieuw Oost-Indië - Van Alphenstraat 102 - 2274 NE Voorburg.
Meer over P+R Laan van Nw Oost Indie