den haag
De Haagse binnenstad is bekend om haar grote diversiteit aan winkels en vele antiekwinkels en kunstgalerijen. De winkels in de binnenstad van Den Haag zijn alle dagen van de week geopend. Lees meer over winkelopeningstijden.

Winkelen in Haagse Binnenstad

In de Hoogstraat, Molenstraat, Noordeinde en De Plaats treft u de haute couture, exclusieve schoenenwinkels en sieradenpoetieken aan. De Spuistraat en Grote Marktstraat bieden de warenhuizen als de Bijenkorf, Vroom en Dreesman en C en A. In de omgeving Noordeinde, de Denneweg en Frederikstraat zijn veel boek-, antiek- en kunstwinkels. Frederik Hendriklaan, een van de mooiste winkelstraten, biedt veel op het gebied van kleding en meubilair.

Haagse Passage, stadsdeel centrum

De Haagse Passdge is het oudste winkelcentrum van Nederland. Het is overdekt, heeft een prachtige architectuur en huisvest verschillende luxe speciaalzaken. De Passage is gelegen in het hart van Den Haag tussen de Spuistraat, Hofweg en Buitenhof. Parkeren op straat is hier vrijwel niet mogelijk. Op loopafstand liggen de parkeergarages Noordeinde en Stadhuis.

Palace Promenade, stadsdeel Scheveningen

In het overdekte winkelcentrum Palace Promenade kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen als voor badkamermeubelen, kleding, schoenen, woninginrichting, delicatessen, soeveniers en cadeaus. In het badseizoen (april-october) is het winkelcentrum alle dagen van de week tot 22.00 uur geopend. Hier geldt alleen betaald parkeren, en wel in de parkeergarages Kurhaus , Nieuwe Parklaan, Scheveningen-Bad en parkeerterrein het Zwarte Pad en op de boulevard (Strandweg).

Winkelcentrum Megastores, stadsdeel Laak

Achter het station Den Haag Holland Spoor ligt het winkelcentrum de Megastores (Van der Kunstraat 123 - 2521 BR Den Haag) met supermarkten, drogisterijen, winkels met huishoudelijke artikelen, speelgoed en elektronica, woonspeciaalzaken en keukenzaken. De Megastores heeft een parkeergarage, die alleen geopend tijdens winkelopeningstijden en sluit 30 min na de sluiting van de winkels (€1,00 per uur). Lees meer over parkeren.

Winkelcentrum Leyweg, stadsdeel Escamp

In het overdekte winkelcentrum de Leyweg kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook voor kleding, meubilair, boeken, cd's etc. De Leyweg heeft 2 parkeergarages, ingangen Melis Stokelaan en de Hengelolaan. Het tarief is € 1,50 voor de eerste 3 uur, daarna € 1,50 per uur. Openingstijden maa t/m zat 08.00-20.30/21.30 uur. Op koopzondagen is parkeren gratis.
aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 10,-

parkeergarage helicon
                          den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Helicon ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 10 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...


goedkoop parkeren
In ruim 25 parkeergarages in Den Haag kun je nu goedkoop parkeren via ParkBee. Het zijn parkeergarages van oa bedrijven en hotels. Wel even reserveren want het kan druk zijn..

Chinatown, stadsdeel centrum

In Chinatown, gelegen rond de Wagenstraat, Gedempte Burgwal en Gedempte Gracht vindt u talloze toko´s, Chinese restaurants, eethuisjes, kleine Chinese supermarkten, winkeltjes met prachtige Chinese zijden kleding, Chinees porselein en antiek. Wilt u in de buurt parkeren, dan bent u het beste uit met : De Bijenkorf , Markthof , Spui Centre , Stadhuis en Veerkaden

Haagse Mart, stadsdeel Centrum, wijk Transvaal

De Haagse Mart is een van de grootste openluchtmarkten van Europa. De markt wordt overdags op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag gehouden. De markt heeft een uitgebreid aanbod aan producten.