Heel Kijkduin wordt helemaal vernieuwd naar Nieuw Kijkduin. Er zijn veel strandtenten en een prachtig mooi nieuw winkelcentrum. Op een aantal plekken in Kijkduin kun je gratis parkeren. Nog steeds! parkeren deltaplein Den Haag

Als u op zoek bent naar parkeermogelijkheden op de Hoek van Hollandlaan in Kijkduin, Den Haag, bent u hier aan het juiste adres! Kijkduin is een prachtige badplaats met veel te bieden, van mooie stranden tot leuke winkels en restaurants.

Om uw bezoek aan Kijkduin zo aangenaam mogelijk te maken, is het belangrijk om een geschikte parkeerplaats te vinden. Gelukkig zijn er verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar. U kunt gemakkelijk naar het strand gaan, de duinen verkennen of genieten van een heerlijke maaltijd in een van de nabijgelegen restaurants.

Kom op tijd!

Houd er rekening mee dat parkeermogelijkheden in Kijkduin tijdens drukke periodes beperkt kunnen zijn. Het is daarom raadzaam om vroeg te komen of gebruik te maken van alternatieve vervoersopties, zoals het openbaar vervoer of de fiets, indien mogelijk.

Betaald parkeren

Kijkduin wordt de komende jaren vernieuwd. Er zijn nog bouwwerkzaamheden maar het strand is inmiddels al prachtig geworden. Op het Deltaplein komen 600 parkeerplaatsen, waar je na twee uur moet betalen voor parkeren. De 150 gratis parkeerplaatsen op het plein verdwijnen.

gratis parkeren den Haag
Bij P+R Savarin kun je je auto gratis parkeren als je er direct een fiets bij huurt.
Deze Mobihub locatie bevindt zich in Hoornwijck bij het Restaurant, Hotel & Spa Savarin.
Je fietst zo Den Haag in!
aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 15,-

parkeergarage museumkwartier den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Museumkwartier ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 15 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...

Parkeergarage Winkelcentrum Kijkduin

Onder het Deltaplein komt een hele mooie nieuwe parkeergarage.