parkeren den haag kijkduin
Heel Kijkduin wordt helemaal vernieuwd naar Nieuw Kijkduin. Er zijn veel strandtenten en een prachtig mooi nieuw winkelcentrum. Op een aantal plekken in Kijkduin kun je gratis parkeren. Nog steeds!

Om uw bezoek aan Kijkduin zo aangenaam mogelijk te maken, is het belangrijk om een geschikte parkeerplaats te vinden. Gelukkig zijn er verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar. U kunt gemakkelijk naar het strand gaan, de duinen verkennen of genieten van een heerlijke maaltijd in een van de nabijgelegen restaurants.

Kom op tijd naar Kijkduin!

Houd er rekening mee dat parkeermogelijkheden in Kijkduin tijdens drukke periodes beperkt kunnen zijn. Het is daarom raadzaam om vroeg te komen of gebruik te maken van alternatieve vervoersopties, zoals het openbaar vervoer of de fiets, indien mogelijk.

Parkeren in Kijkduin Strand

Als u op zoek bent naar parkeermogelijkheden bij het strand van Kijkduin bijvoorbeeld op de Hoek van Hollandlaan in Kijkduin, Den Haag, bent u hier aan het juiste adres! Kijkduin is een prachtige badplaats met veel te bieden, van mooie stranden tot leuke winkels en restaurants.

Betaald parkeren

Kijkduin wordt de komende jaren vernieuwd. Er zijn nog bouwwerkzaamheden maar het strand is inmiddels al prachtig geworden. Op het Deltaplein komen 600 parkeerplaatsen, waar je na twee uur moet betalen voor parkeren. De 150 gratis parkeerplaatsen op het plein verdwijnen.

Parkeergarage Winkelcentrum Kijkduin

Onder het Deltaplein is een hele mooie nieuwe parkeergarage.

Parkeertarieven Kijkduin

Kijk op de kaart van de Gemeente Den Haag voor de exacte tijden en tarieven

Parkeergarage Winkelcentrum Deltaplein Kijkduin

Tarief 1e 1,5 uur gratis daarna € 3,50 per uur
Het winkelcentrum in Kijkduin is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een plek waar u kunt ontspannen en genieten van de gezellige sfeer. De parkeergarage bevindt zich vrijwel aan het strand!
U parkeert hier korte tijd gratis en vervolgens betaald

Parkeerterrein Zandvoortselaan Kijkduin

Gratis parkeren
Vrij ruim parkeerterrein vlakbij het strand gelegen aan de zandvoortselaan. Niet voor niks zo populair onder bezoekers van het strand.

Parkeerterrein Kijkduinsestraat Kijkduin

Gratis parkeren
De straat die je rijdt vanaf Den Haag naar het strand van Kijkduin is de Kijkduinsestraat. Als het maar een beetje zonnig wordt is het hier ineens erg druk. Je loopt zo naar het strand!

Parkeerterrein Hoek van Hollandlaan Kijkduin

Gratis parkeren
Vroeger een populair parkeerterrein. Sinds de verbouwingen rondom Kijkduin zijn er helaas nog maar weinig plekjes beschikbaar.

Parkeerterrein Machiel Vrijenhoeklaan Kijkduin

Gratis parkeren
Iets verderweg maar vaak wel veel plek op de Machiel Vrijenhoeklaan. Je loopt vanaf hier zo het strand op. Het ligt iets verder van de boulevard, dus voor rustzoekers een iets betere plek. De parkeerplekken bevinden zich tussen restaurant de Haagsche Beek en Roompot vakantiepark.