parkeren scheveningen
Miljoenen mensen bezoeken jaarlijks Scheveningen. Dat leidt vooral 's zomers tot een groeiend parkeerprobleem. Het Haagse parkeersysteem wijst u de weg. Voor langparkeren bent u aangewezen op één van de parkeergarages en of één van de twee parkeerterreinen. Met de auto naar Scheveningen? Wilt u weten waar u kunt parkeren en wat dat kost?

Tip van de redactie: Goedkoop parkeren Den Haag

goedkoop parkeren in den haag
Er zijn in het centrum van Den Haag een aantal parkeergarages waar je goedkoop kunt parkeren.
Hoe werkt het?
1) Zoek een goedkope parkeergarage
2) Download gratis de app .
3) Start met goedkoop parkeren!
Meer info? Lees verder op ParkBee Den Haag
parkeren scheveningen

Parkeren op straat in Scheveningen

In Scheveningen-Bad geldt betaald parkeren op
straatparkeren den haag
• maandag t/m donderdag van 10.00-24.00 uur
• vrijdag en zaterdag van 10.00-02.00 uur
• zondag van 10.00-24.00 uur
• tarief Scheveningen-kuststrook: € 2.60 p.uur
• maximale parkeerduur is 30 min m.u.v. 120 minuten in deel van het winkelgebied en het gebied rondom museum Beelden aan Zee (omgeving Pellenaerstraat).
Op de Strandweg (van Adriaan Maasplein tot Scheveningseslag) geldt betaald parkeren alleen in de periode 1 maart t/m 31 oktober.
In de rest van Scheveningen moet u betalen op maandag t/m zondag van 13.00 tot 24.00 uur. De maximum parkeerduur is 120 minuten (behalve in straten waar geen maximale parkeerduur is). Tarief : € 2.15 p.uur.

Betaling parkeergeld

Kijk vooral goed op de parkeerautomaten welk tarief toepassing is alsmede de betaaltijden en parkeerduur. Betaling kan met in het toeristische deel van Scheveningen met pinpas en met credit card. Ook met de volgende belparkeermogelijkheden:
belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren

Parkeerterreinen Scheveningen

De twee parkeerterreinen zijn 24 uur per dag geopend en liggen beiden bij het strand. U betaalt hier voor parkeren alleen tijdens het badseizoen van 1 maart t/m 31 oktober.
P-Zwarte Pad - Zwarte Pad - 2586 HZ Den Haag
P-Noordelijk Havenhoofd - Strandweg - Den Haag

Parkeergarages Scheveningen

tarieven parkeren scheveningen
Scheveningen heeft 4 parkeergarages die 24 uur per dag open zijn en allemaal dichtbij het strand liggen. Volg het verkeerscirculatiesysteem en u komt gemakkelijk op de plaats van uw bestemming in het centrum.
P1 - Scheveningen Bad - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag
P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag
P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag
P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag

P+R Hoornwijck

parkeren scheveningen
In de zomer is het vaak erg druk op de wegen en de parkeerplaatsen bij het strand van Scheveningen. Een goede optie is dan P+R Hoornwijck. Parkeren plus OV naar Scheveningen is goedkoop. Lees meer...

Parkeren Vlaggetjesdag Scheveningen 13 juni 2015

Uit in Den Haag Tijdens Vlaggetjesdag zijn diverse wegen in en naar Scheveningen-Haven afgesloten. De parkeer-garages en parkeerterreinen in Scheveningen-Bad zijn wel bereikbaar. Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar Scheveningen-haven.