parkeren malieveld den haag Het Malieveld is een groot grasveld in Den Haag. Het Malieveld wordt gebruikt voor militaire parades, kermissen, de Pasar Malam en popconcerten. Het veld is vaak het toneel van grote bijeenkomsten en manifestaties, variërend van politieke demonstraties tot culturele evenementen. Het Malieveld wordt ook gebruikt als recreatiegebied. Mensen komen hier om te ontspannen, te picknicken of te genieten van de groene omgeving. Parkeren in de buurt is prima te doen. Vooral de parkeergarages zijn prima.

Waar ligt het Malieveld

Het Malieveld is gelegen tussen het Centraal Station van Den Haag en het Koninklijk Paleis Huis ten Bosch. Door zijn centrale ligging in Den Haag is het Malieveld gemakkelijk bereikbaar, zowel te voet als met het openbaar vervoer. Maar ook met de auto is het prima te doen.

Parkeergarage Malieveld

Je kunt parkeren in Parkeergarage Q-Park Malieveld gelegen onder het Malieveld. Relatief gezien wat duurder. Daarnaast zijn er goedkope garages in de buurt.
aanbieding goedkoop parkeren

Goedkoop parkeren in hartje Den Haag

Een hele dag parkeren va slechts € 10,-

parkeergarage helicon
                          den haag
goedkoop parkeren den haag centrum
Parkeergarage Helicon ligt zeer centraal en is gemakkelijk bereikbaar.
In deze ruime en moderne parkeergarage in hartje Den Haag kun je al een hele dag parkeren vanaf slechts 10 euro.
Wel even van te voren reserveren want het reguliere tarief is veel hoger! Meer informatie ...


goedkoop parkeren
In ruim 25 parkeergarages in Den Haag kun je nu goedkoop parkeren via ParkBee. Het zijn parkeergarages van oa bedrijven en hotels. Wel even reserveren want het kan druk zijn..


Parkeergarages rondom het Malieveld

Parkeergarage ParkBee Spaces Rode Olifant

Tarief € 2,50 tot € 3,10 per uur
Spaces ken je vast van de werkplekken. Maar je kunt er nu ook goedkoop parkeren met ParkBee. Bij de Rode Olifant is dit nu extra goedkoop!
Wel even van te voren reserveren.

Parkeergarage ParkBee Koninginnegracht

Tarief € 2,20 per uur
Op de Koninginnegracht op de grens Willemspark en de Nassaubuurt ligt deze zeer goedkope parkeergarage. Je kunt van te voren al een plekje reserveren voor ParkBee Koninginnegracht . Zo heb je dus gegarandeerd plaats!

Parkeergarage Q-Park Malieveld

Tarief € 3,87 per uur
Q-Park Parking Malieveld ligt op loopafstand van het Plein en de Ridderzaal. Deze parkeergarage ligt onder het malieveld.
Parkeertarieven zijn redelijk.